Skal du i gang med at skrive bachelorprojekt?

Bachelorprojektet - sådan gør du

Kom godt i gang med at skrive bachelorprojekt

Skal du i gang med at skrive bachelorprojekt i næste semester, er der masser af hjælp til at komme i gang her! Læs om den gratis bog, der kan hjælpe dig igennem dit bachelorprojekt og få også tips til andre gode steder, der kan hjælpe dig igennem din projektperiode.

Bachelorprojektet – sådan gør du!

Igennem mange år har jeg som bibliotekar hjulpet studerende, der skulle skrive bachelorprojekt. På biblioteket kommer der mange andre spørgsmål end lige “Hvor står Den gode opgave?”. Igennem årene har jeg svaret på mange spørgsmål om, hvordan man f.eks. sammensætter en god problemformulering, og hvad der egentlig skal stå i et abstract.

En dag besluttede jeg mig for at skrive alle disse svar ned og samle dem i bogen Bachelorprojektet – sådan gør du! – en generel vejledning til bachelorprojektet. I den finder du både hjælp til at komme i gang og også tjeklister til de enkelte afsnit.

Rigtig mange biblioteker har allerede købt papirudgaven af bogen, og du kan låne den på bibliotek.dk. Den findes også som e-bog, men vil du gerne læse den gratis lige nu, ligger den her: Læs gratis studiebøger online!

Der er masser af hjælp at hente!

Her på siden Hvad vil du vide? er der også masser af hjælp at hente. Du kan bl.a. læse om forskellen på de to begreber validitet og reliabilitet, som mange studerende møder for første gang i bachelorprojektet. Der er også masser af gode tips til alle de andre steder, hvor du kan læse mere om, hvordan du skriver et godt projekt.

Under Studietips finder du masser af gode råd til at skrive projekt. Læs bl.a. om Skriveblokering og Vejledning til vejledning, der handler om, hvordan du får den bedste hjælp til at skrive bachelorprojekt.

Bachelorprojektet - sådan gør du