Læs gratis studiebøger online!

Alle bøgerne fra Hvad vil du vide? ligger nu online og gratis her på siden. Hvis du gerne vil læse bøgerne, uden at skulle forbi biblioteket eller boghandlen, så finder du dem lige her!

Klik på coveret for at læse bogen…

Vil du hellere eje - så du kan strege?

Vil du hellere læse bøgerne i papirudgaven, kan du selvfølgelig stadigvæk købe dem her. Så kan du sætte alle de gule overstregninger i teksten, som du har lyst til!

Lån bøgerne på biblioteket og eReolen

Bøgerne ligger også på eReolen, hvor du kan logge ind med dit lånerkort fra det lokale folkebibliotek.

Læs online: Bachelorprojektet - sådan gør du!

Bachelorprojektet – sådan gør du! er en oversættelse mellem videnskabs- og forskningsteori, en letforståelig vejledning i, hvordan du rent praktisk kommer igennem bachelorprojektets faser.

Bogen præsenterer på et praktisk plan og med trin for trin-vejledninger en gennemgang af, hvordan du kan skrive dit bachelorprojekt. Bogen er bygget op i to dele: første del hjælper dig i gang med at lægge dig fast på en problemformulering og vælge vejleder, mens anden del viser vej gennem bachelorprojektets faser og selve indholdet i de forskellige afsnit af projektet.

Læs bogen gratis her: Bachelorprojektet – sådan gør du!

Læs online: Legatsøgning for studerende

Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet, har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen, er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen – så er Legatsøgning for studerende lige den bog, du står og mangler!

Bogen giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater og har masser af eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning.

Læs bogen gratis her: Legatsøgning for studerende


Læs online: Sådan skriver du projekt - for stx, hf, hhx og htx

Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx beskriver helt præcist, hvordan du kommer fra problemformulering til et færdigt projekt. Her får du en letforståelig vejledning i, hvordan du arbejder dig igennem projektets faser, og bogen giver svar på de spørgsmål, du sidder med lige nu.

Bogen er én lang praktisk vejledning, der trin for trin guider dig igennem de større skriftlige projekter og med tjeklister hjælper dig med at få styr på, om du har husket at få det hele med.

Bogen er endnu ikke lagt ud online, men med et enkelt klik kan du læse den på eReolen, hvis du har et lånerkort til dit lokale folkebibliotek. Læs bogen online her: Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx

Copyright

Hvad må du?

Lige lidt om det med småt: Bemærk, at alt indhold i bøgerne og på ‘Hvad vil du vide?’ er underlagt reglerne for dansk ophavsret. Rettighederne til mangfoldiggørelse tilhører Trine Toft, ‘Hvad vil du vide?’ og forlaget Pretty Page. Det ikke er derfor ikke tilladt at udlåne, publicere eller sælge hele eller dele af bogen til andre eller anvende den på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret.

Du må gerne gemme en privat kopi af en hjemmeside på din computer – men du må ikke sende teksten videre eller eftergøre den uden tilladelse. Til gengæld må du meget gerne dele linket her, hvor bøgerne ligger til fri og gratis afbenyttelse.

Skal du lave kopier af bøgerne til undervisningsbrug?

Når du laver kopier af hjemmesiden, hvor teksten ligger online, gælder der stadigvæk de samme regler for kopier til undervisningsbrug som til alle andre bøger. Kopiering fra denne bog må kun finde sted på institutioner og virksomheder, der har indgået aftale med Copydan, og kun inden for de i aftalen nævnte rammer. Du kan læse mere om kopiering til undervisningsbrug her: Hvad og hvor meget må du kopiere? – når din skole har en kopieringsaftale.

Køb bøger om studieteknik