Læs gratis studiebøger online!

Alle bøgerne fra Hvad vil du vide? ligger gratis på eReolen, hvor du kan læse dem online med et lånerkort til dit lokale folkebibliotek. Hvis du gerne vil læse bøgerne hjemmefra lige nu, uden at skulle forbi biblioteket eller boghandlen, så finder du dem lige her! Du finder en vejledning til eReolen her: Sådan læser du gratis e-bøger på eReolen

Klik på coveret for at læse bogen… Mangler du et bibliotekslogin, finder du en vejledning her: Sådan får du et bibliotekslogin

Vil du hellere læse bøgerne i i PDF eller på papir, kan du selvfølgelig stadigvæk købe dem her. Så kan du sætte alle de gule overstregninger i teksten, som du har lyst til!

Annonce

Læs online: Bachelorprojektet – sådan gør du!

Bachelorprojektet – sådan gør du! er en oversættelse mellem videnskabs- og forskningsteori, en letforståelig vejledning i, hvordan du rent praktisk kommer igennem bachelorprojektets faser.

Bogen præsenterer på et praktisk plan og med trin for trin-vejledninger en gennemgang af, hvordan du kan skrive dit bachelorprojekt. Bogen er bygget op i to dele: første del hjælper dig i gang med at lægge dig fast på en problemformulering og vælge vejleder, mens anden del viser vej gennem bachelorprojektets faser og selve indholdet i de forskellige afsnit af projektet.

Læs bogen her: Bachelorprojektet – sådan gør du!

Læs online: Legatsøgning for studerende

Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet, har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen, er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen – så er Legatsøgning for studerende lige den bog, du står og mangler!

Bogen giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater og har masser af eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning.

Læs bogen gratis her: Legatsøgning for studerende

Annonce


Læs online: Sådan skriver du projekt - for stx, hf, hhx og htx

Læs online: Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx

Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx beskriver helt præcist, hvordan du kommer fra problemformulering til et færdigt projekt. Her får du en letforståelig vejledning i, hvordan du arbejder dig igennem projektets faser, og bogen giver svar på de spørgsmål, du sidder med lige nu.

Bogen er én lang praktisk vejledning, der trin for trin guider dig igennem de større skriftlige projekter og med tjeklister hjælper dig med at få styr på, om du har husket at få det hele med.

Læs bogen her: Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx

Køb bøger om studieteknik

Annonce