Læs Legatsøgning for studerende

Hvilke formål kan du søge legater til

Søg legater til studerende

Kom godt i gang med legatsøgning! Mange studerende kender desværre ikke til mulighederne for at søge økonomisk støtte fra fonde og legater. Det er en skam, for alene i Danmark findes der over 20.000 legater, og oveni kommer de mange støttemuligheder i Norden og EU.

At søge fonde og legater er et godt supplement til SU’en og en stor hjælp til de studerende, der gerne vil gøre noget ekstra eller se noget mere af verden.

En tiltrængt økonomisk håndsrækning

Legater kan lande på et meget tørt sted, når man er studerende. Mange uddannelser har hvert semester et pensum, der koster mange penge i indkøb. Heldigvis er der også legater, der støtter indkøb af studiebøger. På samme måde findes der også legater til dig, der vil læse et eller flere semestre i udlandet.

Det kræver tid og tålmodighed at søge legater, men når du har fået skrevet den første ansøgning og samlet alle de rigtige bilag, så tager det ikke lang tid at sende den næste ansøgning.

Læs bogen om at skrive bachelorprojekt!

I bogen Bachelorprojektet – sådan gør du! kan du læse mere om, hvordan du skriver et godt projekt. I bogen får du også tjeklister til de enkelte afsnit, så du kan se, om du har husket at få det hele med.

Bachelorprojektet - sådan gør du