Sådan skriver du projekt – for stx, hf, hhx og htx

Sådan skriver du projekt – for de gymnasieale uddannelser

saadan-skriver-du-projektSkal du skrive SRP, SSO, DHO eller et af de andre store, skriftlige projekter, så kan Sådan skriver du projekt hjælpe dig igennem projektarbejdets faser. Har du brug for hjælp til at få struktur på dit projekt – eller til bare at komme i gang – så er det her bogen, du skal læse!

Om bogen

Sådan skriver du projekt beskriver helt præcist hvordan du kommer fra problemformulering til et færdigt projekt. Her får du en letforståelig vejledning i, hvordan du arbejder dig igennem projektets faser, og bogen giver svar på de spørgsmål, du sidder med lige nu, f.eks.:

•    Hvor skal jeg starte?
•    Hvordan går jeg fra emne til problemformulering?
•    Hvad er den røde tråd?
•    Hvordan skriver jeg et metodeafsnit?
•    Hvordan får jeg diskuteret en teori på papiret?

Bogen er én lang praktisk vejledning, der trin for trin guider dig igennem de større skriftlige projekter og med tjeklister hjælper dig med at få styr på, om du har husket at få det hele med.

Bogen er til dig, der går på en gymnasial uddannelse – stx, hf, htx eller hhx – og også til dig, der lige er startet på en videregående uddannelse og gerne vil have genopfrisket teknikkerne i projektskrivning.

Køb bogen

Sådan skriver du projekt er foreløbig udkommet som e-bog og i en trykt udgave. Du kan købe dem her: e-bog og trykt udgave.

Sådan skriver du projekt