Sådan læser du gratis e-bøger på eReolen

Ereolen

Læs e-bøger på eReolen

Læs e-bøger om studieteknik og legatsøgning på eReolen! Hvis du gerne vil læse bøger lige nu, uden at skulle forbi biblioteket eller boghandlen, så ligger de på eReolen. Her kan du låne dem ganske gratis. Ved du ikke, hvad eReolen er – så læs med her!

eReolen

eReolen er det digitale bibliotek, der aldrig lukker. Her kan du låne, læse og lytte bøger på din smartphone, tablet eller pc. Alt, hvad det kræver, er, at du allerede er låner på dit lokale folkebibliotek. Hvis du ikke allerede er meldt ind, kan du på mange biblioteker gøre det via hjemmesiden og dit NemID.

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner © Svendborg Bibliotek

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner

Bagefter kan du hente app’en i App-store eller på Google Play eller læse fra eReolens hjemmeside: www.ereolen.dk.

Hvad kan du på eReolen?

På eReolen kan du både læse e-bøger i romanform og finde faglitteratur til dit projekt. Du kan også høre bøgerne som lydbøger. Tast en titel eller et emne i søgefeltet og klik på det, du gerne vil låne.

Her kan du både låne e-bøger med det samme eller klikke på ”Prøv” for at få et uddrag af bogen. Mange biblioteker har begrænsninger på antallet af udlån, så husk at trykke ”Prøv”, hvis du lige vil være sikker på, at bogen nu også er den rigtige.

Går du på eReolen via en app, kan du også downloade bøgerne, så du kan læse eller lytte til dem, når du er offline.

Vil du vide mere?

På YouTube finder du en række videoer, der fortæller mere om eReolen. Se dem her: eReolen på YouTube.