Sådan gør du dit bachelorprojekt klar til aflevering

Gør dit bachelorprojekt helt færdigt

Er du ved at samle de sidste løse ender i dit bachelorprojekt? Og mangler du en tjekliste, der kan fortælle dig, om du har husket at få det hele med? Den tjekliste – og mange andre gode tips til bachelorprojektet – finder du i Bachelorprojektet – sådan gør du!

Hvad kan du få svar på i bogen?

Bachelorprojektet – sådan gør du! er en oversættelse mellem videnskabs- og forskningsteori, en letforståelig vejledning i, hvordan du rent praktisk kommer igennem bachelorprojektets faser.

Bogen præsenterer på et praktisk plan og med trin for trin-vejledninger en gennemgang af, hvordan du kan skrive dit bachelorprojekt. Bachelorprojektet – sådan gør du! er bygget op i to dele: første del hjælper dig i gang med at lægge dig fast på en problemformulering og vælge vejleder, mens anden del viser vej gennem bachelorprojektets faser og selve indholdet i de forskellige afsnit af projektet.

Her får du en grundlæggende vejledning i at skrive bachelorprojekt, og bogen kan med fordel benyttes af alle studerende ved videregående uddannelser, om du er humanist, læser et naturvidenskabeligt fag eller er tekniker. I bogen får du svar på dine spørgsmål, f.eks.: ”Hvad skal der egentlig stå i abstractet?” og ”Hvordan skriver man et metodeafsnit?”. Bachelorprojektet – sådan gør du! er skrevet til dig som studerende og giver helt konkrete svar og anvisninger.

Bachelorprojektet - sådan gør du