Udskiftning af lås behøver ikke at være svært

Hverdagen rummer mange udfordringer – alt fra at få handlet ind til den kommende uge til udskiftning af lås i hoveddøren. De fleste kommer i løbet af deres liv ud for at skulle have skiftet låsen i døren. Nogle gange kan du nøjes med at kode din lås om, men for at være sikker, kan det i andre tilfælde være en god ide at udskifte låsen helt. Det er nemlig rart at være sikker på, at din nøglelås ikke kan brydes. På Guide fra sikringsekspert: Udskiftning af lås kan du få hjælp til, hvordan man udskifter en lås. Du kan læse med her, og få et lille indblik i, hvad du skal have styr på.

Få skiftet låsen alle steder

Når du skal udskifte nøglelåse, skal du starte med at kortlægge, hvor mange steder nøglen virker. Det nytter ikke noget, at du kun udskifter låsen i hoveddøren, hvis nøglen også skal bruges til indgangen i kælderen. Sørg derfor for, at du får skiftet låsen alle stederne. Ved udskiftning af lås i en lejlighed, er det også vigtigt at du er klar over, hvilke forpligtelser du har. Måske gælder der særlige regler i din ejendom, som kan påvirke, hvilken lås du skal have sat i.

Nem og simpel udskiftning

Selve proceduren med at skifte cylinderlåsen er meget simpel. Du skal sætte låsen fast i selve låsekassen, og derfra kan du faktisk udskifte den uden at skulle skifte selve mekanismen inde bag ved låsen. Hvis du har brug for en visuel vejledning, så kan du tjekke videoen ud inde på hjemmesiden. Det kan også være, at du kender dine begrænsninger, og hellere vil have professionel hjælp. Så kan du bare kontakte den døgnåbne kundeservice, så du kan stille dine spørgsmål og få hjælp til, hvordan du kommer sikkert i mål med din udskiftning af lås.