Udforsk verden på et SU-venligt budget

At rejse på et SU-budget kræver omtanke og planlægning, men det er langt fra umuligt. Med lidt research og kreativitet kan du skabe minder for livet, uden at skulle gå på kompromis med din økonomi.

Opdag Azorernes skjulte skatte

Azorerne, en portugisisk perle midt i Atlanterhavet, byder på alt fra en smuk blanding af dramatiske landskaber, frodige grønne områder og krystalklart hav. Trods sin eksotiske appel, behøver din rejse til disse øer, ikke at sprænge dit SU-budget. Med lidt planlægning og kreativitet fra din side af, kan du opleve utrolig meget af, hvad Azorerne har at tilbyde – uden at skulle frygte, at se røde tal på bankkontoen.

Azorerne består af ni vulkanske øer, hver og en, med hver deres egen unikke charme og seværdigheder. Gå på opdagelse i de mange muligheder, som Azorerne byder på og læs mere om landet og området her. Fra det livlige São Miguel med sine varme kilder og imponerende søer, til det mere afsidesliggende Flores, med sine smaragdgrønne landskaber, er der noget for enhver smag.

Planlæg din budgetvenlige ferie

Start med at finde gode tilbud på flybilletter, og vælg et overkommeligt hostel, eller en budgetvenlig indkvartering på øen. Mange hostels og guesthouses, tilbyder også muligheder for fælles køkkenfaciliteter, hvilket giver dig mulighed for at spare penge på madudgifterne, ved at du har muligheden for at tilberede dine egne måltider.

Når du er på Azorerne, er der masser af gratis eller budgetvenlige aktiviteter at nyde. Tag eksempelvis på vandretur langs kysten og udforsk de naturskønne stier, eller tag en svømmetur i de naturlige pools. Besøg nogle lokale markeder og prøv autentisk azorisk mad, til en brøkdel af prisen på restauranterne. Ved at tage del i de mange lokale aktiviteter og forsøge sig med, at leve som en lokal, kan du virkelig opleve hvad Azorerne har at tilbyde – uden at bryde banken.