Find en revisor tæt på virksomheden

Har I været ved at kigge på at få en revisor tilknyttet jeres virksomhed? Hvis ikke I har en fastansat, der kan stå for regnskaberne, er det typisk en god idé at have en ekstern revisor tilknyttet. Her er det i mange tilfælde en fordel, at det er en lokal revisionsvirksomhed, så I nemt kan arrangere fysiske møder. Det er endnu bedre at vide, at det er en, der er tilgængelig geografisk ganske hurtigt fra for eksempel E45.

Hvis du gerne vil læse mere om kvalitetsrådgivning fra en revisor, er det med at kigge med her. Det er vigtigt for jer at have følelsen af, at der er et godt samarbejde i gang mellem jer og revisoren. En revisor kan bruges til meget mere end blot at stå for jeres regnskaber, selvom det måske er netop den opgave, de fleste associere revisionsfaget med.

Hjælp til forskellige aspekter i virksomheden

Kunne I godt tænke jer vækst og øget omsætning i virksomheden? Måske I ligefrem har overvejet, om virksomheden kunne omstruktureres, så den passer bedre til jeres behov. En omstrukturering medfører oftest ændrede skatteforhold, og det er noget af det, hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden for at få det til at hænge sammen. Til gengæld er det også her, en revisor har speciale og virkelig kan blive en effektiv rådgiver for jer.

Revisionsvirksomheder består ganske ofte af en bred faggruppe, der kan hjælpe med forskellige ting. Hvis I ønsker at udvikle jeres strategi og på den ene eller anden måde opnå, at der sker ændringer, uanset om det gælder de ansatte eller jer som ledere, kan I med fordel samarbejde med en, der er ekspert på området og kan hjælpe med strategioptimering. Ligeledes kan I få en række HR-opgaver løst, uanset om der er tale om skatteforhold eller regnskaber, der skal være styr på.