Musik

MusikLeder du efter den helt specielle indspilning med det helt rigtige orkester, og har du søgt i Spotify, YouTube og YouPlay uden held? Og vil du gerne være bedre til musikteori? Så er der hjælp her på siden, hvor du også finder links til gratis noder og musiknyheder.

Cyrk (gratis)

Cyrk stiller en meget stor samling af musikressourcer til rådighed. Her finder du forklaringer, musikhistorie og en indføring i computerskabt, elektronisk musik.

Det Kongelige Biblioteks Musikafdeling (gratis / bibliotekslogin)

Det Kongelige Biblioteks Musikafdeling giver både hjælp til materialesøgning og på Fokussiderne kan du læse forskellige temaer om musik.

GAFFA (gratis)

GAFFA indeholder anmeldelser, nyheder og artikler fra musikverdenen. Herfra kan man desuden få en oversigt over de kommende koncerter i Danmark med GAFFA Live.

Musikipedia (gratis)

Musikipedia er en undervisningsportal i musik og musikteori. Portalen rummer artikler inden for en lang række af musikfagets kerneområder; nodelære, teori, analyse, arrangering, musikhistorie og musikudøvelse. Det er gratis at oprette en brugerprofil, der giver dig adgang til hele siden.

Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums bibliotek (gratis)

Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums bibliotek er fortrinsvis for studerende og lærere på stedet, men du kan låne deres materialer gennem bibliotek.dk.

Musikkurser (gratis)

Musikkurser gennemgår forskellige dele af musiklæren: toner, noder, rytmer, intervaller, skalaer og akkorder.

Læs også: Praktiske studieværktøjer

Gem

Gem