Matematik

MatematikSkal du skrive et projekt om kodebrydning eller sammenhængen mellem matematikkens sprog og græsk filosofi – eller have bruge hjælp til matematik, så er der her en masse gode steder, hvor du kan få svar.

Formel.dk (gratis)

Formel.dk præsenterer bl.a. regneregler, rentesregning og geometri i en enkel og overskuelig formelsamling.

Frividen.dk (gratis)

Frividen.dk indeholder videoundervisning med teori, opgaveløsninger og forsøg i foreløbig matematik, fysik og kemi. De to undervisere er meget dygtig til at forklare og undervise, og gøre ellers meget vanskelige emner helt simple.

MatematikFessor.dk (gratis / UNI-login)

MatematikFessor.dk er online matematikhjælp, hvor du kan få forklaringer på matematiske problemstillinger ved hjælp af nemme filmklip. Derudover er der mulighed for at træne regnearterne online via de mere end 500.000 opgaver, og desuden er der mulighed for at spille mange matematiklæringsspil.

uvmat.dk (gratis)

uvmat.dk er Matematiklærerforeningens side, der indeholder bl.a. eksamenssæt i matematik, kildesamlinger og litteraturlister til de store skriftlige opgaver og masser af links til andre matematiksider.

Webmatematik (gratis)

Webmatematik er gratis online lektiehjælp i matematik. Her kan du finde forklaringer på matematiske spørgsmål, fra 7.-9. klasses niveau og op til gymnasialt A-niveau. Du kan også træne dine matematikkundskaber med de mange opgaver.

Læs også: Naturvidenskab

Gem

Gem