Biologi

BiologiSkal du skrive projektopgave i biologi, en rapport om dræbersnegle eller arbejde med temaet forurening, så er her masser af steder, hvor du kan finde god, kvalitetsvurderet viden.

Bioweb (gratis)

Bioweb er et opslagsværk til biologifaget. Her kan du finde forklaringer på biologiske emner og begreber, løse opgaver og finde masser af links om biologi.

Danske Dyr (UNI-login / bibliotekslogin)

Danske Dyr indeholder den største samling af informationer om dyr i Danmark. Danske Dyr har udførlige beskrivelser af de enkelte dyr, mange med billeder, lyd og animation. Der er også natur-øvelser, quizzer og dyrenøgler.

GreenFILE (bibliotekslogin)

GreenFILE (EBSCO) er en engelsksproget database, der indeholder information om menneskets indvirkning på miljøet. Der findes over 780.000 poster i basen og ca. 11.000 artikler i fuldtekst om f.eks. klimaforandringer, bæredygtigt byggeri, forurening, vedvarende energi, bæredygtigt landbrug og genbrug.

Sundhedsstyrelsen (gratis)

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundheds- og lægemiddelfaglige myndighed i Danmark. Her kan du finde oplysninger om sundhedsrelaterede emner, f.eks. diabetes, rygestop og generel folkesundhed.

Verdens Dyr (UNI-login / bibliotekslogin)

Verdens Dyr indeholder beskrivelser af ca. 300 vilde dyr uden for Danmark. Til hver enkelt dyr er der oplysninger om bl.a. udseende, føde og spor. På siden er der også temaer, truede dyr samt quizzer.

Læs også: Her skal du søge: Naturvidenskab