Her skal du søge!

Du er kommet til det rigtige sted

Skal du skrive bachelorprojekt, DHO, dansk/historie-opgave, SRP, SRO eller AT, så kan du her finde en masse kilder til arbejdet. Uanset hvilket emne, du skal skrive projekt om, så kan du finde masser af viden her i linksamlingen.

Ved hjemmesiderne står der, om du kan bruge UNI-login, dit folkebibliotekslogin eller om du kan logge på direkte. Står der (bibliotekslogin) ved et link, så finder du hjemmesiden for dit lokale folkebibliotek, går i ”Netbiblioteket” og klikker på basen der. Står der (UNI-login), så logger du ind via din skoles hjemmeside eller fra SkoDa.

Det er forskelligt, hvad de forskellige skoler, uddannelser og lokale folkebiblioteker giver adgang til, men i guiden her, kan du primært finde hjemmesider og databaser, som du næsten altid kan få adgang til på den ene eller den anden måde. Har du brug for et login til folkebiblioteket, så skal du bare forbi og oprette dig, og det er gratis.

Der er guides til at søge ved de fleste af hjemmesiderne, men ellers kan du finde dem i de to bøger om informationssøgning.

NB! Kender du en rigtig god side, som er en god hjælp til opgaveskrivningen, så send dit link til: info@hvadvilduvide.dk.

Find dit emne her

Læs også: Her starter du