Læs “Legatsøgning for studerende” – gratis! 8. maj 2017 – Slået op i: Legater – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Annonce

Læs bøger online

Søg legater til studerende

Kom godt i gang med legatsøgning! Mange studerende kender desværre ikke til mulighederne for at søge økonomisk støtte fra fonde og legater. Det er en skam, for alene i Danmark findes der over 20.000 legater, og oveni kommer de mange støttemuligheder i Norden og EU.

At søge fonde og legater er et godt supplement til SU’en og en stor hjælp til de studerende, der gerne vil gøre noget ekstra eller se noget mere af verden.

Annonce

En tiltrængt økonomisk håndsrækning

Legater kan lande på et meget tørt sted, når man er studerende. Mange uddannelser har hvert semester et pensum, der koster mange penge i indkøb. Heldigvis er der også legater, der støtter indkøb af studiebøger. På samme måde findes der også legater til dig, der vil læse et eller flere semestre i udlandet.

Det kræver tid og tålmodighed at søge legater, men når du har fået skrevet den første ansøgning og samlet alle de rigtige bilag, så tager det ikke lang tid at sende den næste ansøgning.

Læs bogen om legatsøgning – gratis

Bogen Legatsøgning for studerende forklarer, hvordan du kan søge støtte til bl.a. udlandsophold, studiebøger og projekter. Der er vejledning i at finde de rigtige legater, i at opstille et budget og samle bilag, og bogen indeholder også masser af eksempler på, hvordan den gode ansøgning kan se ud.

Legatsøgning for studerende ligger på eReolen, hvor du kan læse den gratis. Alt, hvad det kræver, er et lånerkort til det lokale folkebibliotek. Link til vejledning i lån på eReolen: Sådan læser du gratis e-bøger.

Læs alle de andre gode studietips

Køb bøger om studieteknik

Annonce

« 5 nemme tricks til Google, du skal kende!
Sådan søger du legater til et studieophold i udlandet »