Læs “Legatsøgning for studerende” – gratis! maj 8, 2017 – Slået op i: Legater – Tags: , ,

Mange studerende kender desværre ikke til mulighederne for at søge økonomisk støtte fra fonde og legater. Det er en skam, for alene i Danmark findes der over 20.000 legater, og oveni kommer de mange støttemuligheder i Norden og EU. Legatsøgning er et godt supplement til SU’en og en stor hjælp til de studerende, der gerne vil gøre noget ekstra, se noget mere af verden eller søge om en tiltrængt økonomisk håndsrækning.

Læs bogen om legatsøgning – gratis

Bogen Legatsøgning for studerende forklarer, hvordan du kan søge støtte til bl.a. udlandsophold, studiebøger og projekter. Der er vejledning i at finde de rigtige legater, i at opstille et budget og samle bilag, og bogen indeholder også masser af eksempler på, hvordan den gode ansøgning kan se ud. Få mere information om bogen her: www.hvadvilduvide.dk/produkt/legatsoegning-for-studerende.

Legatsøgning for studerende ligger på eReolen, hvor du kan læse den gratis her: www.ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A52209714. Alt, hvad det kræver, er et lånerkort til det lokale folkebibliotek, da det er folkebibliotekerne, der står bag dette digitale bibliotekstilbud. Link til vejledning i lån på eReolen: www.hvadvilduvide.dk/saadan-laeser-du-gratis-e-boeger.

Del det gode budskab!

Herunder finder du to plakater, der informerer om legatsøgning til hhv. udlandsophold og studiestøtte. Hvis du vil dele det gode budskab med dine medstuderende, er du meget velkommen til at printe dem ud og hænge dem op på din uddannelse.

« 3 bøger, der kan hjælpe dig til eksamen
Sådan søger du legater til et studieophold i udlandet »