Læs online: Legatsøgning for studerende

Legatsøgning for studerende viser dig, hvordan du kan søge legater og fonde. Nu ligger den også online her på ‘Hvad vil du vide?’, hvor du kan læse den helt gratis.

Indholdet i Legatsøgning for studerende

Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet, har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen, er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen – så er Legatsøgning for studerende lige den bog, du står og mangler!

Her får du svar på alle dine spørgsmål:

  • Hvordan finder jeg de legater, som jeg kan søge?
  • Hvordan søger jeg legater?
  • Hvordan skriver jeg en god ansøgning?
  • Hvordan laver jeg et budget?
  • Og hvilke bilag er nødvendige at sende med?

Bogen giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater og har masser af eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning.

Læs online: Legatsøgning for studerende

Vil du helst læse Legatsøgning for studerende i papirudgaven, kan du selvfølgelig stadigvæk købe den her, og bogen ligger også på eReolen, hvor du kan logge ind med dit lånerkort fra det lokale folkebibliotek. Men vil du bare gerne i gang med at læse Legatsøgning for studerende lige nu, så klik på forsiden af bogen nedenfor, når du er klar!

Læs Legatsøgning for studerende - klik her

Gå direkte til indholdsfortegnelsen

Klik på linket i indholdsfortegnelse for at gå til starten på afsnittet. Når du kommer frem til siden, kan du klikke dig videre i kapitlet ved hjælp af pilene.

Copyright

Lige lidt om det med småt: Bemærk, at hele bogen Legatsøgning for studerende er underlagt reglerne for dansk ophavsret. Rettighederne til mangfoldiggørelse tilhører Trine Toft, ‘Hvad vil du vide?’ og forlaget Pretty Page. Det ikke er derfor ikke tilladt at udlåne, publicere eller sælge hele eller dele af bogen til andre eller anvende den på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret.

Du må gerne gemme en privat kopi på din computer – men du må ikke sende det teksten videre eller eftergøre den uden tilladelse. Til gengæld må du meget gerne dele linket her, hvor bogen ligger til fri og gratis afbenyttelse.

Skal du lave kopier af bogen til undervisningsbrug?

Når du laver kopier af hjemmesiden, hvor ligger online, gælder der stadigvæk de samme regler for kopier til undervisningsbrug som til alle andre bøger. Kopiering fra denne bog må kun finde sted på institutioner og virksomheder, der har indgået aftale med Copydan, og kun inden for de i aftalen nævnte rammer. Du kan læse mere om kopiering til undervisningsbrug her: Hvad og hvor meget må du kopiere? – når din skole har en kopieringsaftale.

Køb bøger om studieteknik

Generique ou princeps https://www.bleuepil.com/generique-ou-original.html Generique ou marque