Læs online: Bachelorprojektet - sådan gør du!

Bachelorprojektet – sådan gør du! er efterhånden blevet en populær bog blandt studerende. Nu ligger den også online her på ‘Hvad vil du vide?’, hvor du kan læse den helt gratis.

Indholdet i Bachelorprojektet - sådan gør du!

Bachelorprojektet – sådan gør du! er en oversættelse mellem videnskabs- og forskningsteori, en letforståelig vejledning i, hvordan du rent praktisk kommer igennem bachelorprojektets faser.

Bogen præsenterer på et praktisk plan og med trin for trin-vejledninger en gennemgang af, hvordan du kan skrive dit bachelorprojekt. Bogen er bygget op i to dele: første del hjælper dig i gang med at lægge dig fast på en problemformulering og vælge vejleder, mens anden del viser vej gennem bachelorprojektets faser og selve indholdet i de forskellige afsnit af projektet.

Læs online: Bachelorprojektet - sådan gør du!

Vil du helst læse Bachelorprojektet – sådan gør du! i papirudgaven, kan du selvfølgelig stadigvæk købe den her, og bogen ligger også på eReolen, hvor du kan logge ind med dit lånerkort fra det lokale folkebibliotek. Men vil du bare gerne i gang med at læse Bachelorprojektet – sådan gør du! lige nu, så klik på forsiden af bogen nedenfor, når du er klar!

Læs Bachelorprojektet - sådan gør du! - klik her

Gå direkte til indholdsfortegnelsen

Klik på linket i indholdsfortegnelse for at gå til starten på afsnittet. Når du kommer frem til siden, kan du klikke dig videre i kapitlet ved hjælp af pilene.

Copyright

Lige lidt om det med småt: Bemærk, at hele bogen Bachelorprojektet – sådan gør du! er underlagt reglerne for dansk ophavsret. Rettighederne til mangfolddiggørelse tilhører Trine Toft, ‘Hvad vil du vide?’ og forlaget Pretty Page. Det ikke er derfor ikke tilladt at udlåne, publicere eller sælge hele eller dele af bogen til andre eller anvende den på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret.

Du må gerne gemme en privat kopi på din computer – men du må ikke sende det teksten videre eller eftergøre den uden tilladelse. Til gengæld må du meget gerne dele linket her, hvor bogen ligger til fri og gratis afbenyttelse.

Skal du lave kopier af bogen til undervisningsbrug?

Når du laver kopier af hjemmesiden, hvor ligger online, gælder der stadigvæk de samme regler for kopier til undervisningsbrug som til alle andre bøger. Kopiering fra denne bog må kun finde sted på institutioner og virksomheder, der har indgået aftale med Copydan, og kun inden for de i aftalen nævnte rammer. Du kan læse mere om kopiering til undervisningsbrug her: Hvad og hvor meget må du kopiere? – når din skole har en kopieringsaftale.

Køb bøger om studieteknik

Generique ou princeps https://www.bleuepil.com/generique-ou-original.html Generique ou marque