Få hjælp til din eksamen

Hjælp til eksamen

Har du brug for hjælp til din eksamen?

Alle kan bruge lidt ekstra hjælp til eksamen! De mundtlige prøver er i fuld gang, og ligesom alt andet i dit studie er det et spørgsmål om at benytte de rigtige teknikker. Har du brug for hjælp og gode råd til, hvordan du får struktur på din eksamen og styr på nerverne, så kommer der her en række gode bøger og en enkelt hjemmeside, der kan gøre dig helt klar.

Der findes mange bøger med gode råd om at gå til eksamen, og her kommer 3 af de rigtig gode:

En hjælp til eksamen – 3 gode bøger

Vejen til en god eksamen

Vejen til en god eksamen

Annonce: Vejen til en god eksamen – Mette Vang. Køb den her!

Bogen hjælper dig med at bekæmpe eksamensangst og få et mere afslappet forhold til mundtlige fremstillinger, hvad enten du skal tale foran en stor forsamling eller har en vigtig eksamen.

Træn dig til en god eksamen

Annonce: Træn dig til en god eksamen – Thomas Pape. Køb den her!

Bogen henvender sig til studerende på forberedende og videregående uddannelser og handler om, hvordan du fysisk og mentalt kan træne dig op til eksamen. Med mange praktiske råd og anbefalinger til gode vaner.

Synopsiseksamen og andre mundtlige eksamensformer med skriftligt materiale

Annonce: Synopsiseksamen og andre mundtlige eksamensformer med skriftligt materiale – Peter Stray Jørgensen & Helle Hvass. Køb den her!

Bogen tager udgangspunkt i de eksamener, der kombinerer de mundtlige og skriftlige elementer. F.eks. synopsiseksamener, mundtlige fremstillinger og forsvar af ting som bachelor, speciale og projekter. Bogen handler både om den skriftlige opgave, oplægget i den mundtlige del af eksamen og om hvordan man i det hele taget håndterer en eksamen. 

– og en enkelt hjemmeside

Nu handler denne artikel godt nok om bøger, men Thomas Pape, forfatteren til Træn dig selv til en god eksamen, har også en hjemmeside, der handler om alle aspekter om at gå til eksamen. Ud over et tilbud om professionel vejledning kan du her læse mange spændende og brugbare artikler om eksamensangst, præsentationsteknik og forberedelse. Læs mere på SPINE: www.spine.dk.

Bachelorprojektet - sådan gør du